logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

De juiste gietvloer voor je bedrijf

Bij de inrichting van je bedrijf komt heel wat kijken. Enerzijds zijn er de functionele eisen, anderzijds heb je ook esthetische wensen voor je project. Met de kunststofvloeren van Alterieur Gietvloeren kunnen we zowel functioneel als esthetisch een oplossing bieden.

De juiste gietvloer voor je bedrijf

terug naar overzicht

Veeleisende omgevingen:

 

De kunststofvloeren vonden decennia geleden hun toepassingen al in de industriële markt.  Bedrijven uit de industriële sector maken dankbaar gebruik van gietvloeren vanwege hun specifieke kenmerken zoals onder andere druksterkte en slijtvastheid. Door de jaren heen werden ook specifieke systemen ontwikkeld om bijvoorbeeld bestand te zijn tegen bepaalde chemicaliën of systemen met een bepaalde antislip graad, omwille van veiligheid.  Ook antistatische vloeren behoren tot de mogelijkheden.  Kortom, kunststof gietvloeren zijn zo divers dat voor elke specifieke bedrijfsomgeving een goede oplossing kan aangeboden worden.

 

Comfort en uitstraling:

 

Gietvloeren zijn sinds hun ontstaan zo geëvolueerd dat zo niet louter kunnen dienen in industriële omgevingen.  Met name de polyurethaan gietvloeren zijn speciaal ontworpen om toe te passen in omgevingen met veel loopverkeer. Eigenschappen zoals zijn akoestisch dempend vermogen of zijn onderhoudsvriendelijkheid maken van de PU vloer een ideaal product voor bijvoorbeeld kantoren, refters of vergaderzalen.  Diverse afwerkingsmethodes en een eindeloze reeks kleuren of kleurcombinaties geven uw vloer de gewenste uitstraling.

 

Onderhoud en hygiëne:

 

Ook voor natte ruimtes of sanitaire cellen zijn de gietvloeren geschikt.  Een groot elastisch vermogen en naadloze afwerking voor zowel vloeren als wanden garanderen een jarenlange waterdichting en zorgen voor een eenvoudig onderhoud.  Schimmelvorming op naden of voegen is verleden tijd.  Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de gietvloeren veelvuldig worden geplaatst in bedrijfskeukens, doucheruimtes of zelfs cleanrooms.   


TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan