logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

Een gietvloer in je garage

Een gietvloer wordt steeds vaker gekozen vanwege de moderne, strakke of soms industriële look . Gietvloeren kunnen in alle vertrekken van je woning geplaatst worden. Zelfs een gietvloer in je garage laten plaatsen is mogelijk. De gietvloer heeft een hogere hardheid en een aangepaste toplaag nodig.

Een gietvloer in je garage

terug naar overzicht

Een gietvloer in je garage

Een gietvloer als vloerafwerking wordt steeds vaker gekozen vanwege de moderne, strakke of soms industriële look . Gietvloeren kunnen in alle vertrekken van je woning geplaatst worden. Zelfs een gietvloer in je garage  laten plaatsen is zeker mogelijk. Voor een plaatsing in een garage is evenwel een aangepast systeem nodig. De gietvloer heeft een iets hogere hardheid en een aangepaste toplaag nodig.

Het uitzicht van deze gietvloer kan identiek zijn aan een PU gietvloer voor residentiële toepassingen. Hierdoor kan je dezelfde look behouden doorheen de verschillende ruimtes van je woning.

Een groot voordeel van een gietvloer is dat de vloer gemakkelijk te onderhouden is. Omwille van het naadloze karakter en zijn gesloten oppervlakte kan bijvoorbeeld olie, of ander vuil niet indringen in de vloer. Je kan gewoon met een dweil je vuil en stof eenvoudigweg opnemen. De toplaag van dit systeem is specifiek aangepast om resistent te zijn tegen de weekmakers die in het rubber van de autobanden zit. 

Door de geringe laagdikte van gietvloeren kun je de nieuwe gietvloer zowel bovenop een bestaande vloer plaatsen in renovaties, als op een nieuwe ondergrond in chape of beton bij een nieuwbouwproject.   

Ferrari rood of Racing green?  Ook bij deze gietvloeren kan je kiezen voor een eindeloze variatie in kleuren en afwerkingen. 

Wil jij een leuke gietvloer in je garage?   https://www.alterieur.be/offerte#index

 
Alterieur sponsort de “Immo Point Kempen Rally” op 20 & 21 augustus 2022

Op 20 en 21 augustus is het Immo Point Kempen Rallyweekend ten voordele van To Walk Again! Neem deel aan de Sportscar Edition op 20 augustus en/of de Classic Car Edition op 21 augustus en geniet van een dag vol roadbook plezier. Schrijf je in op https://www.markethings.be/event-details/immo-point-kempen-rally-sportscar-edition-2

 

Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow Een gietvloer in je garage 1

TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan