logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

Gietvloer in een Japandi interieur

Mineral Design Motion, de perfecte basis voor een Japandi interieur

Gietvloer in een Japandi interieur

terug naar overzicht

De laatste jaren wint de Japandi interieurstijl steeds meer aan populariteit, en dat is niet toevallig. In de Japandi interieurstijl wordt het eenvoud en de rust van het Japanse Wabi-Sabi gecombineerd met de warmte en het comfort van het Scandinavische Hygge.

In de Japandi interieurstijl staan neutrale kleuren, natuurlijke materialen en minimalisme centraal. Ons nieuwste systeem, Mineral Design Motion, sluit hier perfect bij aan. De Mineral Design Motion heeft een betonlook en is beschikbaar in een breed scala neutrale kleuren.  Dit systeem kan niet alleen toegepast worden om een betonlook vloer te verkrijgen, maar ook om wanden mee te bekleden. Door zowel de vloer als de wanden te bekleden wordt eenheid gecreëerd in het interieur. Op de foto is een wand te zien die bekleed is met het Mineral Design Motion systeem.

Enkele andere kenmerken van Japandi zijn functionaliteit en kwaliteit. Met de Mineral Design Motion moet u ook hieraan niet inboeten. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en door zijn waterdichtheid kan dit systeem zelfs toegepast worden in natte ruimtes, bijvoorbeeld badkamers. De Mineral Design Motion is ook één van onze meest duurzame en slijtvaste systemen.

Mineral Design Motion is niet de enige manier om met gietvloer een betonlook te verkrijgen. Ons PU- DUO systeem is hier ook zeer geschikt voor. Bij dit systeem worden 2 kleuren door elkaar gegoten, voor een vloeiend, dynamisch effect op de vloer. Ook kan gekozen worden om ‘Natural pigment’ toe te voegen aan deze gietvloer. Deze microkorrels geven de vloer een subtiel gewolkt en natuurlijk uitzicht.

Voor meer informatie over onze systemen kan u ons altijd bereiken op info@alterieur.be of vraag vrijblijvend een offerte aan via https://www.alterieur.be/offerte#index

Als u deze systemen graag een in het echt wilt zien, verwelkomen wij u graag in onze showrooms in Hasselt of Turnhout. Een afspraak maken kan via https://afspraken.alterieur.be

hopelijk tot dan!

 

 

Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow Gietvloer in een Japandi interieur 1

TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan