logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

Groot nieuws!

Eindelijk kunnen we met jullie delen waarmee we al een tijdje achter de schermen bezig zijn. Zeven jaar na de opening van onze eerste showroom in Turnhout zullen wij in maart 2023 een nieuwe showroom openen in Hasselt!

Na een grondige verbouwing, die ongeveer een half jaar in beslag genomen heeft, verwelkomen wij u graag in onze nieuwe Limburgse showroom. “Hasselt Heeft Het” en Alterieur ook! Naast onze vertrouwde systemen zoals PU en Epoxy gietvloeren, wandbekleding en trapbekleding stellen wij ook ons nieuwste systeem voor. U kunt ter plaatse de Mineral Design Motion toepassing voor zowel vloeren als wanden bekijken. De Mineral Design Motion is een kunststofvloer of wandtoepassing met een natuurlijk uitzicht en een iets ruwere look. Tussen de basistinten vind je vast de kleur die in jou interieur past.

 

Omdat we in onze nieuwe showroom meer de nadruk op beleving willen leggen, bieden wij je de mogelijkheid om al onze systemen te bekijken en te voelen in de ruimte. Zo vind je onze PU MONO in een roze trendkleur in de keuken en een neutrale, zachte kleur in het kantoor. Maar ook onze PU PEARL in het zitgedeelte en de PU DUO in de sanitaire ruimte. Onze badkamer met inloopdouche werd afgewerkt in een witte, strakke PU MONO en PU WALL maar ook met onze nieuwe Mineral Design Motion wandbekleding. Uiteraard mocht ook de PU STAIRS trapbekleding niet ontbreken.

 

Ook aan de kleinsten werd er gedacht. Zij kunnen zich amuseren in onze toffe speelhoek terwijl wij uw volgende project bekijken en de mogelijkheden voor uw woning overlopen.

 

Benieuwd? Maak vanaf maart online een afspraak via onze afsprakenmodule om onze nieuwe showroom te bezoeken.


TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan