OVER ALTERIEUR

KWALITEIT, EERLIJKHEID EN PASSIE


Ons eerste decennium is een feit. Als we terugkijken op de voorbije 10 jaar zijn we fier. Fier op al onze schitterende projecten in binnen- en buitenland. Elke dag opnieuw doen we wat we graag doen en waar we goed in zijn. We blijven daarbij trouw aan de kernwaarden die we al sinds dag 1 hanteren: kwaliteit, eerlijkheid en passie.

Om de kwaliteit op het hoogste niveau te houden evalueren we elk project. Onze kritische ingesteldheid leidt tot solide applicatieprocessen en producten. We durven evidenties in vraag te stellen en we zoeken naar alternatieven. Enkel het beste is goed genoeg.

Verder geloven we heel sterk in het recht op eerlijke en objectieve informatie voor onze klanten. We investeren graag tijd in u en gaan samen op zoek naar een oplossing waar u zich helemaal in vindt. U weet perfect waar u naar uit mag kijken.

We blijven ook in de toekomst verder werken met dezelfde passie en overtuiging als we tot op heden gedaan hebben. Alterieur zet trouwens een belangrijke stap vooruit: in 2016 verwelkomen we u graag in ons nieuw kantoorgebouw met prachtige showroom en magazijn.

Tot slot nodigen we u uit om inspiratie op te doen op onze site. Als u specifieke informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Met vriendelijke groeten,
Erik Hendrix
Zaakvoerder