logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel

In dit project koos de klant voor 2 zuivere grijstinten die dicht bij elkaar liggen in het kleurenspectrum. Door 2 kleuren te kiezen die niet te ver uit elkaar liggen krijgen we subtiele kleurnuances in de vloer. Voor deze klant was dit de ideale basis om de rest van hun eigentijdse interieur op uit te bouwen.

PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel

terug naar overzicht

In 2021 mochten we deel uitmaken van de totaalrenovatie van deze woning in Kessel, een deelgemeente van Nijlen.  Het jonge koppel stripte een bestaande woning en tekende een nieuwe en eigentijdse inrichting van hun interieur uit.  Voor de afwerking van de vloer ging hun voorkeur naar een vloer met het uitzicht van een gepolierde betonvloer.   In hun zoektocht maakte het koppel kennis met de PU gietvloeren.  Ze waren heel snel overtuigd van de vele voordelen van een PU gietvloer en vonden het uitzicht van de PU DUO perfect aansluiten bij hun interieur.  Met name het naadloze karakter, de scheuroverbrugging, het loopcomfort en het feit dat een PU gietvloer niet poreus is waardoor er geen vlekvorming door vervuiling zal optreden waren voor deze mensen de argumenten om te kiezen voor een polyurethaan gietvloer.

 

Na het kiezen van het systeem dient de keuze van de kleur zich aan.  De klant koos een PU duo systeem om een kleine nuance in kleur te verkrijgen en een minder steriel uiterlijk te hebben.  Door het mengen van 2 kleuren tijdens de plaatsing kunnen we dit gewolkte effect bereiken.  Voor het bepalen van de 2 kleuren werd het koppel ontvangen in de showroom.  Aan de hand van foto’s, stalen, en eventueel referenties komen we tot het definiëren van de twee kleuren.  Een op maat gemaakt staal in de juiste kleurencombinatie werd voorgelegd. 

 

In dit project koos de klant voor 2 zuivere grijstinten die dicht bij elkaar liggen in het kleurenspectrum.  Door 2 kleuren te kiezen die niet te ver uit elkaar liggen krijgen we subtiele kleurnuances in de vloer.  Voor deze mensen was dit de ideale basis om de rest van hun eigentijdse interieur op uit te bouwen.

 

Heb je zelf verbouw- of bouwplannen en ben je benieuwd hoe een PU gietvloer in uw interieur kan passen en wat Alterieur voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vul de offerteaanvraag in op de website en ontvang snel een eerste prijsopgave.

 

Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 1
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 2
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 3
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 4
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 5
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 6
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 7
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 8
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 9
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU DUO gietvloer in renovatiewoning te Kessel 10

TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan