logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

PU MONO + WALL nieuwbouwappartement Breendonk

In dit nieuwbouwappartement te Breendonk hebben we een PU MONO gietvloer gelegd en zijn de douchewanden bekleed met onze PU WALL wandbekleding.

PU MONO + WALL nieuwbouwappartement Breendonk

terug naar overzicht

In dit nieuwbouwappartement te Breendonk hebben we een PU MONO gietvloer gelegd, dit systeem bestaat uit één effen kleur. Voor dit project heeft de klant gekozen voor RAL 9010, zuiver wit. De lichte kleur van deze vloer zorgt voor een mooi contrast met de overwegend donkere inrichting.

Als we de inrichting nog meer onder de loep nemen, merken we voornamelijk strakke lijnen en neutrale kleuren op, kortom heel modern. Vanwege het minimalistische en naadloze karakter van de PU MONO gietvloer, past deze perfect binnen de moderne woonstijl.

In de keuken ligt ook het PU MONO systeem. De gietvloer is vloeistofdicht waardoor vuil niet in de vloer kan dringen. Ook is de gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk en dus een hygiënische keuze om in de keuken te leggen.

In de badkamer en inloopdouche ligt dezelfde PU MONO gietvloer als in de woonkamer en de keuken. Ook werd er gekozen om de douchewanden te bekleden met ons PU WALL systeem, deze wandbekleding geeft de badkamer een strakke, naadloze afwerking. Net als de gietvloer is ook het PU WALL systeem zeer onderhoudsvriendelijk en waterdicht.

Waarom kiezen voor Alterieur? Volgens deze klant om de volgende redenen:

 

“Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Wanneer je op zoek bent naar een gietvloer vind je de meest uiteenlopende berichten. We zijn in zee gegaan met Alterieur want ...

- ik had 101 vragen voor, tijdens en na het process, en die zijn allemaal rustig, met kennis van het product en vak rustig beantwoord door Debby en Erik;
- afspraken zijn correct nagekomen, stipt en volgens onze beide agenda's. Ongeacht een redelijke fysieke afstand stonden de mensen er telkens stipt op tijd;
- de vloer werd gelegd dagen voor m'n verhuis, daarin werd meegedacht.
Alterieur bespaarde kost noch moeite om tot een perfect eindresultaat te komen

M'n vloer en badkamer zijn ongelooflijk mooi. Net zoals een andere klant van Alterieur waar ik ben mogen gaan kijken, voordat ik finaal een beslissing heb genomen. Professionals waarop je kan vertrouwen. Gewoon doen.”

 

Heb je zelf bouw- of verbouwplannen en ben je benieuwd hoe een gietvloer in uw interieur toegepast kan worden? Maak een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms en ontdek de vele mogelijkheden die een gietvloer u te bieden heeft. U kan vrijblijvend de offerteaanvraag invullen op de website via https://www.alterieur.be/offerte#index en u ontvangt snel een eerste prijsopgave.

 

 

 

Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO + WALL nieuwbouwappartement Breendonk 1
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO + WALL nieuwbouwappartement Breendonk 2
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO + WALL nieuwbouwappartement Breendonk 3

TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan