logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen

Het pand beschikte over enkele authentieke elementen die dienden behouden te worden. Om de woning naar de hedendaagse tijd te loodsen koos de architect voor een kleurrijke keuken met terrazzo elementen. Om balans te brengen tussen de maatkasten en het terrazzo werd er gekozen voor een strakke PU gietvloer

PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen

terug naar overzicht

Onlangs kregen we de opdracht van een Antwerpse architect voor de renovatie van een keuken en berging voor zijn eigen woning.

Het pand beschikte over enkele originele en authentieke elementen die vast en zeker dienden behouden te worden. Om de woning naar de hedendaagse tijd te loodsen koos de architect voor een kleurrijke keuken met terrazzo elementen. Om balans te brengen tussen de kleurrijke maatkasten en het terrazzomotief werd er gekozen voor een strakke éénkleurige PU gietvloer in een zuivere, middengrijze toon (NCS S3500N)

Deze combinatie maakt de typische, rustgevende Scandinavische woonstijl.

De keuze voor een Alterieur PU gietvloer werd niet enkel gemaakt vanwege het minimalistische karakter maar ook voor de eindeloze mogelijkheden in kleur of kleurencombinaties. Elke RAL of NCS-kleur kan gekozen worden om toe te passen in de gietvloer voor uw interieur. Een andere reden was de korte plaatsingstijd. We zijn onze werkzaamheden gestart op maandag, en op vrijdag was de klus helemaal geklaard. De vloer diende nog een weekend vrijgelaten te worden om volledig uit te harden maar vanaf de volgende maandag kon de vloer volledig in gebruik genomen worden.

De klant kan nu genieten van een eenvoudig te onderhouden vloer. Omdat de vloer naadloos is en een gesloten oppervlakte heeft krijgt vuil geen kans om in te dringen in de vloer. Het reinigen van de gietvloer is daarom uiterst gemakkelijk.

Heb je zelf bouw- of verbouwplannen en ben je benieuwd hoe een PU gietvloer in uw interieur kan toegepast worden?  Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die u hebt met een gietvloer. U kan vrijblijvend de offerteaanvraag invullen op de website en u ontvangt snel een eerste prijsopgave.

 

Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen 1
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen 2
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen 3
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen 4
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen 5
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in keuken te Antwerpen 6

TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan