logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas

De visie voor dit nieuwbouwproject was minimalisme met sterke, duurzame en tijdloze eyecatchers. Doorheen de volledige woning werd een PU MONO gietvloer geplaatst. De keuze voor deze vloer werd gemaakt omwille van het naadloze karakter en de strakke uitstraling.

PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas

terug naar overzicht

Voor dit schitterende nieuwbouwproject in Merksplas (provincie Antwerpen) had de bouwheer een duidelijk beeld over het gewenste resultaat.

 

De visie voor dit nieuwbouwproject was minimalisme met sterke, duurzame en tijdloze eyecatchers. Doorheen de volledige woning werd een PU MONO gietvloer geplaatst.  Dit is een éénkleurige UV bestendige polyurethaan gietvloer, door zijn flexibiliteit perfect geschikt om te plaatsen boven op een ondervloer voorzien van vloerverwarming.  De keuze voor deze vloer werd gemaakt omwille van het naadloze karakter en de strakke uitstraling.  Het onderhoudsgemak van een vloer zonder voegen was een surplus. In de badkamers werd de gietvloer gecombineerd met marmerpartijen en hout. De gietvloer in een licht grijze ncs-kleur (S-1500-N) verbindt naadloos alle delen van de woning en sluit mooi aan bij het gepolierde beton op het terras.  Dankzij de minimalistische, lichtgrijze kleur van de gietvloer krijgen de statement pieces in het interieur de aandacht die ze verdienen.

 

Voor de garage van de woning koos de bouwheer er ook voor om een PU gietvloer te plaatsen. Hier werd gekozen voor de PU COSMO gietvloer.  Dit is een effen UV bestendige gietvloer, ingestrooid met gekleurde vlokken. De keuze van de kleur voor de garage viel op NCS S3500N, een zuiver midden grijze kleur, ingestrooid met kleine ivoorkleurige vlokjes. De gietvloer in de garage werd eveneens voorzien van een aangepaste transparante toplaag.  Deze dient immers bestand zijn tegen weekmakers die zich in rubberen banden kunnen bevinden. Zo blijft de PU gietvloer in de garage ook een perfect mooie en onderhoudsvriendelijke ruimte.

 

Heb je zelf verbouw- of bouwplannen en ben je benieuwd hoe een PU gietvloer in uw project kan toegepast en wat Alterieur voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vul de offerteaanvraag in op de website en ontvang snel een eerste prijsopgave.

 

Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas 1
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas 2
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas 3
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas 4
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas 5
Alterieur gietvloeren afbeelding slideshow PU MONO gietvloer in moderne villa Merksplas 6

TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan