logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

PU STAIRS trapbekleding

Bij de inrichting van je woning sta je ongetwijfeld ook stil bij de keuze van de trapbekleding. Een belangrijke keuze want het bepaald mee de uitstraling die je aan je interieur wilt geven. Buiten de traditionele natuursteen of hout kan je ook kiezen voor PU trapbekleding.

PU STAIRS trapbekleding

terug naar overzicht

Waarom gietvloer op je trap?

Als je de strakke lijnen van je interieur ook wilt doorzetten op je trap, dan kies je voor een trapbekleding in gietvloer. In combinatie met een gietvloer kan met de PU trapbekleding je de benedenverdieping naadloos verbinden met boven.  Dit geeft je eenheid in je interieur.  Ook bij renovaties kan een trapbekleding met gietvloer een oplossing zijn.  Het kan immers op diverse ondergronden geplaatst worden.

De voordelen van trapbekleding in gietvloer

Met een trapbekleding in PU heb je alle voordelen van een gietvloer op je trap.  Door het naadloze geheel is je trapbekleding eenvoudig te reinigen.  Droog met de stofwisser, of nat met een sopje, het is in een handomdraai gebeurd.  Omdat het op bijna alle ondergronden geplaatst kan worden is het in renovaties kostenbesparend om een PU trapbekleding aan te brengen op een bestaande trap, in plaats van een bestaande trap te slopen en een nieuwe te plaatsen.

Door de geluiddempende eigenschappen van de bekleding is het specifiek interessant voor houten trappen.  Je zal het contactgeluid aanzienlijk verminderen.

Gietvloer op elke soort trap

Afhankelijk van de constructie van de trap kan er gekeken worden naar het soort trede dat je wilt.  Een trap met rechte treden, een Z-trap, of eventueel een open structuur.  We bekijken samen met je de mogelijkheden. 

Tips voor het laten leggen van een gietvloer trap

Bekijk al tijdens het voorontwerp van je woning welke trapbekleding je wil voorzien.  Zo kan je veel kosten besparen door de basisstructuur op de juiste hoogte te laten stellen vanaf het begin.   Ook wordt de trapbekleding in één beweging met de gietvloer mee geplaatst.  Geen extra verplaatsingen, wat opnieuw kosten zal besparen.


TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan