logo Alterieur wachtscherm
Vraag een offerte aan

Ontmoet de sales manager van Alterieur Gietvloeren

Andy Cochet is onze nieuwe sales manager. U kunt bij hem terecht met al uw commerciële en technische vragen over ùw project. +32 (0)471 28 25 85 sales@alterieur.be

Ontmoet de sales manager van Alterieur Gietvloeren

terug naar overzicht

Andy Cochet is de nieuwste aanwinst bij Alterieur Gietvloeren. Hij is ondertussen reeds 15 jaar actief in het gietvloerensegment. Hij startte zijn loopbaan in de wereld van gietvloeren als plaatser. Destijds stond het gietvloerengebeuren nog in zijn kinderschoenen. Hij heeft hierdoor de volledige evolutie van industrie naar residentiële toepassingen beleefd en heeft constant nauw samengewerkt met architecten en aannemers tijdens deze periode. Hierdoor is hij een uitermate geschikt persoon om u te begeleiden bij uw project. Zowel met technische als vormgevende vragen.

Na 10 jaar de vloeren zelf geplaatst te hebben, is hij overgeschakeld naar de verkoop omdat dit ook volledig zijn ding is. Andy is iemand die oplossingsgericht met de klant meedenkt en steeds open en eerlijk communiceerd. Zo komt de klant niet voor verassingen te staan. Dit zijn zaken die Alterieur hoog in het vaandel draagt en dit is dan ook één van de hoofdredenen dat Andy voor ons bedrijf koos. De klik met het bedrijf en meer specifiek met de zaakvoerder Erik Hendrix was er onmiddellijk na het eerste gesprek. Verder prijst hij de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte producten alsook de hoge afwerkingsgraad.

Dankzij de goede work/life balance binnen het bedrijf heeft Andy ook nog tijd om zijn hobby uit te oefenen. Hij is een fervent wielrenner en maakt regelmatig lange trips in binnen -en buitenland.

Architecten, aannemers en particulieren die geïnteresseerd zijn in een voorstelling van Alterieur Gietvloeren en de verschillende systemen kunnen hem rechtstreeks contacteren voor een afspraak in onze showroom of op verplaatsing.

+32 (0)471 28 25 85
sales@alterieur.be

 


EMAIL

TELEFOON

  • +32 14 43 43 41

TOONZAAL

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!