GIETVLOEREN

WONINGEN, PUBLIEKE & COMMERCIËLE GEBOUWEN, GEZONDSHEIDSZORG, INDUSTRIE

De gietvloeren van Alterieur hebben hun degelijkheid reeds lang bewezen. Ze kunnen op bijna alle ondergronden worden toegepast, wat ze geschikt maakt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Duizenden meters werden al geplaatst in woningen, kantoren, badkamers, musea, scholen … Kortom, er zijn weinig ruimtes die niet in aanmerking komen voor een gietvloer. Verkrijgbaar in quasi elke kleur, naadloos, slijtvast, geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch, …
De voordelen van een gietvloer zijn eindeloos.

WONINGEN

Dankzij de verschillende mogelijkheden van kleuren en effecten is elke gietvloer een uniek stuk. Door de duurzaamheid en het onderhoudsgemak zal u jarenlang genieten van uw gietvloer.

Vilvoorde_Gietvloer_Kantoor

PUBLIEKE & COMMERCIËLE GEBOUWEN

Kantoren, scholen, winkels, musea, gevangenissen, … Ook hier worden de gietvloeren veelvuldig toegepast. Omwille van hun slijtvastheid, snelle plaatsing en diversiteit van technische en esthetische mogelijkheden is de gietvloer zeer gegeerd in deze sectoren.

GEZONDHEIDSZORG

Door het naadloze karakter, het gemak van onderhoud en de speciale anti-bacteriële systemen zijn gietvloeren niet meer weg te denken in ziekenhuizen, dokters- en tandartspraktijken en rust- en verzorgingstehuizen

Alterieur Gietvloeren - Gietvloeren in de gezondheidszorg
Epoxy_magazijn_Turnhout

INDUSTRIE

Gietvloeren worden veelvuldig toegepast in de industrie. Afhankelijk van uw specifieke behoeften stellen we u een systeem op maat voor om tegemoet te komen aan uw eisen.