logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

Virtuele rondleiding showroom Hasselt

De showroom in Hasselt is eindelijk open en wij nodigen u graag uit voor een virtuele rondleiding. In deze rondleiding maakt u kennis met verschillende systemen van gietvloer doorheen een woning.

Virtuele rondleiding showroom Hasselt

terug naar overzicht

Onze showroom in Hasselt is eindelijk open en wij nodigen u graag uit voor een virtuele rondleiding.

Als we binnenkomen bevinden we ons in de woonkamer, waar ons PU PEARL systeem ligt. Dit systeem houdt in dat doorheen de vloer organische stukjes zijn ingestrooid waardoor we een strak doch sfeervol effect krijgen. In deze woonkamer hebben we gekozen voor de grotere instrooiing maar voor een meer subtiel effect kan ook een kleiner formaat gekozen worden.

Als we verdergaan naar de keuken vinden we een lichtroze PU MONO gietvloer. Het gesloten oppervlak maakt de vloer ondoordringbaar waardoor vuil niet de kans krijgt in de vloer te dringen. Dit maakt ook dat deze vloer zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Een gietvloer heeft natuurlijk geen instrooi of een felle kleur nodig om in uw interieur te passen. In de vergaderruimte ligt een minimalistische, lichtbeige PU MONO gietvloer. Deze gietvloer geeft de ruimte een strakke, moderne uitstraling zonder aandacht af te leiden van meubels of eyecatchers.

Achteraan in de vergaderruimte staat ook een trap die bekleed is met ons PU STAIRS systeem. Het bekleden van een trap creëert uniformiteit in het interieur, het trekt het strakke en naadloze karakter van de gietvloer verder over verschillende verdiepingen.

In de slaapkamer maakt u kennis met ons nieuwste systeem: ‘Mineral Design’. Dit systeem heeft een meer organische, minerale look en is dus zeer geschikt om een betonlook te verkrijgen. Ook is dit systeem uitermate slijtvast en duurzaam.

Als we naar de badkamer gaan vinden we niet alleen een witte PU MONO gietvloer terug, maar ook onze Alterieur PU WALL wandbekleding. Deze wanden zijn waterdicht en geven de badkamer een naadloze afwerking.

De vloer en de wanden zijn naadloos, dus zeer onderhoudsvriendelijk, wat zorgt voor optimale hygiëne.

En tenslotte het toilet, waar het PU DUO systeem ligt. Bij deze techniek worden twee kleuren door elkaar gegoten wat zorgt voor vloeiende kleurschakeringen en een dynamische uitstraling.

Hiermee is onze virtuele rondleiding ten einde gekomen. De showroom bevindt zich op de Diestersteenweg 206, 3510 Hasselt. Als u de showroom bezoekt, maak dan zeker een afspraak via https://afspraken.alterieur.be/ of bel naar +32 11 36 63 36. Tot binnenkort!

 


TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan