logo Alterieur gietvloeren
Afspraak inplannen
Vraag een offerte aan

Avondopening showroom Hasselt

Plannen om te bouwen of te renoveren? Door een drukke agenda geen tijd om in het weekend talloze showrooms te bezoeken? Dan is onze avondopening misschien iets voor u!

Avondopening showroom Hasselt

terug naar overzicht

Op donderdag 18/4/24 zal onze showroom in Hasselt geopend zijn van 16u tot 20u. Kom gerust eens langs en ontdek onze verschillende systemen en de mogelijkheden die ze voor u kunnen bieden. Indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte op.

Terwijl u geniet van een hapje of een drankje geven wij u graag een woordje uitleg over onze PU gietvloeren. Deze kunnen varieren van een strakke éénkleurige PU MONO, een gevlamde PU DUO en tot een speels ingestrooide PU COSMO of PU PEARL.

Niet alleen voor PU gietvloeren kan u bij ons terecht, ook PU wand- en trapbekleding behoren tot ons gamma.

And last but not least: de cementgebonden gietvloeren en wandbekleding, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom, we beschiken over een zeer uitgebreid gamma met voor ieder wat wils!

 

Deze showroom is volledig ingericht als woning, met keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Elk van onze systemen komt er dan ook minstens één keer ‘in het echt’ voor. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid gamma stalen. Specifieke vragen over gietvloeren of een eerste kennismaking? Iedereen is welkom!

Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen zich bezighouden in het kinderhoekje.

 

Het adres van onze showroom is Diestersteenweg 206/2 – 3510 Kermt, en is voorzien van een ruime, gratis parking. Een afspraak maken is niet nodig maar mag altijd, dit kan via: https://afspraken.alterieur.be

 

Hopelijk tot dan!

 

 


TOONZAAL TURNHOUT

  • Everdongenlaan 9/16
  • 2300 Turnhout
  • Enkel op afspraak

TOONZAAL HASSELT

  • Diestersteenweg 206
  • 3510 Hasselt
  • Enkel op afspraak

SOCIALS

vraag vrijblijvend uw offerte aan